Tweetrapsverificatie | Interview | Veel gestelde vragen | KIJK! App Lees online  |  Afmelden
KIJK!
12 november 2019
KIJK! Weetjes 4#
 
In deze mail houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in KIJK! Webbased, geven we tips voor het gebruik en vind je informatie over training en implementatie. Deze keer is er aandacht voor:


Tweestapsverificatie niet verplicht

In eerdere e-mailings hebben we aangekondigd dat de tweestapsverificatie verplicht wordt voor beheerders, vanaf 1 januari 2020. Dit besluit hebben we herzien. Er komt géén verplichting! Niet voor beheerders en niet voor gebruikers. De mogelijkheid bieden om deze extra beveiliging in te stellen voor jullie locatie/school past op dit moment bij de verantwoordelijkheid van Bazalt. De keuze om er wel of geen gebruik van te maken laten we vooralsnog bij jullie: de beheerders/gebruikers.  

"Al die stukjes bij elkaar, die samen het domein rekenen vormen"
-interview-
‘Inmiddels werk ik een jaar of 6 met KIJK!. Eerst in een voorschoolgroep en sinds 4 jaar begeleid ik een groep 1-2’. Aan het woord is Anouk, leraar op de Talmaschool in Rotterdam.

Ontwikkelingslijnen
‘Werken met KIJK! heeft voor mijzelf opgeleverd dat ik veel meer kennis heb gekregen van de ontwikkeling van de kinderen. Rekenen is zoveel meer dan getallen benoemen en tellen...
Lees meer
Veel gestelde vragen over werken met KIJK! Webbased
Sommige vragen van KIJK! gebruikers horen we regelmatig. Wij hebben ze even op een rijtje gezet en delen graag de antwoorden met jullie.

  1. Wat kun je doen als een kind dat je hebt aangeboden voor ‘verhuizing’ door de ontvangende school/locatie wordt geweigerd?  
  2. Hoe kun je het beste observeren in KIJK!?
  3. Hoe kun je een overzicht genereren van de observaties die je hebt gedaan?  
  4. Hoe kunnen leraren van de groepen 3 en hoger ook de KIJK! gegevens van een kind inzien?
  5. Komt er een koppeling met ons LAS? 
  6. Hoe vaak en wanneer kun je het beste registreren?
Naar antwoorden
KIJK! App
Heb je de KIJK! App al ontdekt? Observatie-notities noteer je eenvoudig en snel in deze app. Je notities vind je vervolgens terug in KIJK! Webbased waar je ze tot een observatie kunt verwerken en ze kunt plaatsen bij de gewenste ontwikkelingsgebieden of basisgegevens.
Lees hoe je er handig mee kunt werken. 
Lees meer
 

Met vriendelijke groet,

Liesbeth van Waas
Projectleider KIJK!

  bazalt groep bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ