Expertgroep Toetsen PO | Ontwikkelingen | Prijzen 2020 | Winactie Lees online  |  Afmelden
KIJK!
11 december 2019
KIJK! Weetjes #5
 
In deze mail houden we je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in KIJK! Webbased, geven we tips voor het gebruik en vind je informatie over training en implementatie. Deze keer is er aandacht voor:


Is KIJK! Goedgekeurd door Expertgroep Toetsen PO?
Met ingang van 1 augustus 2022 (waarschijnlijk!) mogen scholen geen kleutertoetsen meer inzetten om de ontwikkeling van kinderen te volgen. Daarvoor moeten zij een ‘goedgekeurd’ observatie instrument gebruiken. Veel gebruikers vragen zich af: is KIJK! een goedgekeurd instrument?

We hebben KIJK! ter beoordeling aangeboden aan de Expertgroep PO. KIJK! is het eerste observatie-instrument dat aan deze groep is aangeboden.
Lees meer
Ontwikkelingen KIJK!
Na alle ontwikkelingen in KIJK! en KIJK! Beredeneerd aanbod is in kwartaal vier vooral gewerkt aan de doorontwikkeling van de module KIJK! Monitor (in KIJK! Registratie) én KIJK! Monitoring. Daarnaast hebben we uiteraard ook in kwartaal 4 weer om tafel gezeten om te zien welke vragen, wensen en opmerkingen van jou als gebruiker bij ons terecht gekomen zijn. Met een aantal van deze punten gaan wij in het volgende kwartaal aan de slag, maar daarover meer in de volgende mailing.

De veranderingen aan KIJK! Monitor worden nog vóór de kerst doorgevoerd.
Wil jij meer weten over de mogelijkheden die de module(s) montoring hebben? Neem dan een kijkje op de site.
Bekijk de veranderingen 
Prijzen KIJK! Webbased per 1-1-2020
Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en privacy zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Daar hoort het up-to-date houden van KIJK! bij. Jullie suggesties zijn daarbij belangrijk voor ons. We investeren voortdurend in het verbeteren van KIJK! Webbased op basis van jullie wensen en op basis van de ervaringen van onze trainers. Met ingang van 1 januari 2020 hanteren we aangepaste prijzen.
Bekijk prijzen
Een rekenprentenboek winnen?

Ben je al bekend met de rekenprentenboeken van Bazalt? Met deze zes prentenboeken stimuleer je op een speelse en doelgerichte manier de rekenkundige ontwikkeling van jouw leerlingen. Namelijk met aansprekende verhalen en rijmpjes.

Gratis digitaal exemplaar?
Hier kun je het rekenprentenboek De kraai die dorst had digitaal bekijken en gebruiken.

Winactie
We geven van iedere titel uit deze serie een exemplaar weg aan onze KIJK! gebruikers. Vul de slagzin aan en stuur deze vóór 15 januari 2020 in via het actieformulier.

            "Werken met KIJK! helpt mij …."

De zes leukste inzendingen belonen we met een prentboek! Op 15 januari 2020 is de uitslag.

Ja, ik doe mee!
Willen jullie ons helpen? 
Om je nog sneller van dienst te kunnen zijn als je vragen hebt over KIJK!, vragen we je een eenmalige actie uit te voeren: het invullen van de bestuurs- of organisatienaam.

Je gaat daarvoor naar ‘beheer’ en je selecteert ‘instellingen’. Je vult deze in, in de tweede regel vanaf boven: ‘naam bestuur/organisatie. Heb je dit al gedaan toen je een abonnement op KIJK! hebt aangevraagd? Dan zie je de naam hier al staan en hoef je niets meer te doen. 
Tot slot wens ik jullie namens alle KIJK! trainers fijne feestdagen en een goed 2020!

Tot volgend jaar. 

Liesbeth van Waas
Projectleider KIJK!
  bazalt groep bestaat
uit Bazalt, HCO en RPCZ