KIJK! Denkkaders | Overdracht school | Goedgekeurd instrument | Tips
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
KIJK! Denkkaders | Overdracht 4-jarigen | Goedgekeurd instrument | Tips Lees online  |  Afmelden
KIJK!
9 maart 2022
KIJK! Weetjes #11
In deze KIJK! Weetjes

KIJK! Weetjes gemist
• KIJK! Consultatiegesprekken
KIJK! DenkKaders - om over na te denken
Overdracht van 4 jarigen naar de school
Is KIJK! een goedgekeurd instrument?
KIJK! in de BSO - digitaal
Tips voor beheerders
Nieuw: Natuurlijk, buiten rekenen!
KIJK! Weetjes gemist?
Ongeveer 4x per jaar sturen we alle KIJK! gebruikers deze mailing. Alleen merken we dat niet altijd iedereen de KIJK! Weetjes ontvangt* en dat is jammer. De KIJK! Weetjes houdt je namelijk up-to-date over de KIJK! werkwijze, het gebruik van het digitale instrument, de inhouden van KIJK! en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijk dus dat iedereen dit kan lezen.
Heb je er één gemist? Of wil je nog iets teruglezen? Je kunt de KIJK! Weetjes altijd terugvinden op bazalt.nl én via kijkregistratie.nl.

* Belangrijk: de KIJK! mailing ontvang je alleen als het mailadres waarmee jij inlogt op kijkregistratie.nl een up-to-date mailadres is waarop je ook mail kúnt ontvangen! Geen up-to-date mailadres als inlog? Vraag jouw KIJK! beheerder om dit voor je aan te passen!
Zo vind je de KIJK! Weetjes 
Is KIJK! een goedgekeurd instrument?
Regelmatig vragen gebruikers ons of KIJK! (al) een goedgekeurd instrument is. We melden je hierover wat we weten. Op de startpagina op kijkregistratie.nl hebben we een bericht geplaatst (zie onder Melding 26 januari) en op dit moment zijn er nog altijd geen nieuwe ontwikkelingen te melden. Het ‘toetsingskader’ waaraan de observatie-instrumenten worden beoordeeld is nog niet definitief. Dat betekent voor ons dat het onderzoek om KIJK! te laten beoordelen nog altijd niet kan worden gestart.

Wist je dat...
Wist je dat een school niet verplicht is om met een ‘goedgekeurd’ of ‘erkend’ observatiesysteem te werken? Een school mag zelf kiezen of het met een erkend instrument wil werken of met een ander systeem. De inspectie beoordeelt de werkwijze van de school. 

KIJK! is een gezamenlijk project/product van: